Ο τόπος μου - Η Κοινότητα Ευκαρπίας

    Στα πλαίσια της γνωριμίας με την τοπική ιστορία, αλλά και την καθημερινή ζωή της Κοινότητας πραγματοποιήθηκε περίπατος στους δρόμους της Ευκαρπίας και επισκέψεις στα Γραφεία της Κοινότητας, το ΙΚΑ, το ΚΑΠΗ, το Ταχυδρομείο, το κτίριο του Μικρασιατικού Συλλόγου. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν στους δρόμους της Κοινότητας, να εντοπίσουν προβλήματα, να επισημάνουν τα θετικά.

    Ξεναγήθηκαν στα γραφεία της Κοινότητας, γνώρισαν τη λειτουργία των υπηρεσιών της και επισκέφθηκαν την αίθουσα συνεδριάσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου όπου ενημερώθηκαν για την οργάνωση και τον τρόπο λειτουργίας της Κοινότητας Ευκαρπίας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ευκαρπίας κ. Γεώργιο Νιγδέλη στον οποίο παρουσίασαν τα προβλήματα που εντόπισαν τόσο κατά τον σύντομο περίπατο όσο και από την καθημερινή τους εμπειρία, του έθεσαν ερωτήματα, αλλά πρότειναν και λύσεις.

    Η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε μέρος της εργασίας που έγινε στην τάξη και η οποία παρουσιάζεται στις ιστοσελίδες μας στο χώρο που είναι αφιερωμένος στην Κοινότητά μας.

.

Από το Σχολείο στην Ευκαρπία μέσα από το ρέμα

Κατασκευή ιστοσελίδας Γιάννης Ανδρεάδης
Copyright © 2004