Home » ΜΑΘΗΤΕΣ, ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ, ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ » Make a wish

Make a wish

ΓΙΝΕ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

Το σχολείο μας, τη φετινή σχολική χρονιά, συμμετέχει στο πρόγραμμα Το Αστέρι της Ευχής του Κάνε μία Ευχή Ελλάδος (Make a Wish).  To Make a Wish είναι μία εγκεκριμένη ενέργεια από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και εκπληρώνει ευχές παιδιών 3-18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες.

Προσφέροντας  2 ευρώ και  γράφοντας στο χάρτινο αστέρι, που θα σας δοθεί, τη δική σας ευχή για τα παιδιά του Make a Wish  Ελλάδος, συνεισφέρετε ουσιαστικά στην εκπλήρωση ευχών.  Το χάρτινο αστέρι μπορείτε να το  επιστρέψετε ή  ακόμη και να το χαρίσετε σε όποιον αγαπάτε πολύ!

Η εκπλήρωση της ευχής των παιδιών με σοβαρές ασθένειες  μπορεί να αποτελέσει ορόσημο  για τη ζωή τους. Δεν πρόκειται απλά για μία ευχή ή ένα δώρο, αλλά για τον τρόπο να ξαναγίνει ένα  παιδί, παιδί, ξαναβρίσκοντας τη παιδικότητα και την αθωότητα που χάθηκαν απότομα λόγω της ασθένειας. Αντικαθιστά τον φόβο με την αυτοπεποίθηση, τη θλίψη με τη χαρά, το άγχος με την ελπίδα.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής και ο

Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας

© 2023 ΠΕΡΙΟΔΙΚΑΚΙ – 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΣΕΓΚΟΣ" · RSS · Δημιουργία ιστοσελλίδας Πηλιανίδης Γιώργος · Powered by SCH.gr
web counter