Home » ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ » Έργο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Έργο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ

Φτάνοντας στο τέλος και της φετινής σχολικής χρονιάς θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την δραστηριότητα  του Συλλόγου κατά την διάρκειά της.  Σεβόμενοι το έργο που αναλάβαμε προσπαθήσαμε μέσα από πολλές προσωπικές θυσίες και κόπο να σταθούμε δίπλα στις ανάγκες των παιδιών και του σχολείου με τις ακόλουθες ενέργειες :

?    Πλήρωση των ελλείψεων του σχολείου σε φαρμακευτικό υλικό και γραφική  ύλη
?    Διασφάλιση των κανόνων υγιεινής των παιδιών που σιτίζονται στο ολοήμερο με την υπόδειξη χρήσης αντισηπτικών,  γαντιών μιας χρήσης και ιατρικό έλεγχο της Τραπεζοκόμου.
?    Τοποθέτηση πίνακα ανακοινώσεων στην αυλόπορτα του σχολείου
?    Διοργάνωση Χριστουγεννιάτικου  Bazaar με κατασκευές των παιδιών.  Μέρος  των εσόδων του δόθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό στο παιδικό χωριό στο Φίλυρο.
?    Τα Χριστούγεννα μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά βιβλία ,γλυκά, ζαχαρωτά και χυμοί.
?    Εκδόθηκε ημερολόγιο  με χαμηλή τιμή πώλησης.
?    Πραγματοποιήθηκε κοπή βασιλόπιτας και δόθηκε ένα συμβολικό δώρο στον τυχερό κάθε τμήματος.
?    Τακτοποιήθηκαν όλες οι φορολογικές εκκρεμότητες του συλλόγου από την αρχή της ίδρυσης του έως και την φετινή χρονιά καθώς δρομολογήθηκε και τακτοποιήθηκε οικονομικά η αλλαγή του καταστατικού όπως ορίζει η νομοθεσία.
?    Οργανώθηκε αποκριάτικος χορός με την δυνατότερη χαμηλή τιμή  εισόδου.
?    Έγιναν προσπάθειες με πίεση των αρμόδιων φορέων, για την διατήρηση της καθαριότητας του γυμναστηρίου, μετά την αιφνίδια απομάκρυνση της καθαρίστριας που ήταν υπεύθυνη για αυτό.
?    Για ενάμιση μήνα, με εβδομαδιαία συχνότητα συνεισφέραμε στο δεκατιανό κολατσό  των παιδιών, με την διανομή φρέσκου γάλατος και κουλουριού.
?    Εκδόθηκε αναμνηστικό πακέτο φωτογραφιών των παιδιών σε χαμηλό κόστος και χωρίς δέσμευση των γονέων για την αγορά του.
?    Για την  επίτευξη της άψογης εμφάνισης των παιδιών στο φεστιβάλ παιδείας , δόθηκε ένα μικρό χρηματικό ποσό.
?    Αγοράστηκαν επτά παραδοσιακές στολές κάνοντας έτσι την αρχή  για να αποκτήσει το σχολείο το δικό του βεστιάριο.
?    Στην αποχαιρετιστήρια  γιορτή στις  13/6/12 θα μοιραστούν σε όλα τα παιδιά χάμπουρκερ  και χυμοί μετά την ευγενική χορηγία του υπεύθυνου της επιχείρησης «τσι-τσι φαΐ» και τη συνεισφορά του συλλόγου.
?    Στην τελετή αποφοίτησης της έκτης δημοτικού θα δοθούν στα παιδιά λευκώματα και αναμνηστικά αποφοίτησης . Επίσης έγινε μερική χρηματοδότηση της ημερήσιας εκδρομής της.
?    Μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί πλύσιμο όλων των κουρτινών.

Όλα αυτά ο σύλλογος δεν θα μπορούσε να τα ολοκληρώσει χωρίς την συμμετοχή των γονέων, την συμβολή και συμπαράσταση της διευθύντριας  Κ. Μπούτσκου και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας γι αυτό και τους ευχαριστούμε θερμά.    Επίσης σημαντική  υπήρξε και η  βοήθεια των εταιρειών
Carrefour, Τσι-τσι φαΐ, Σπιτικό, έπιπλα  ΝΙ.ΠΑ.ΔΑ. Πλαίσιο που είτε ολοκληρωτικά, είτε εν μέρει, συμβάλανε  στις δραστηριότητες του  συλλόγου.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΞΕΝΟΙΑΣΤΟ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ?..

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Η ΤΑΜΙΑΣ
ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ         ΜΑΝΙΚΑ ΜΑΡΙΑ             ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

© 2023 ΠΕΡΙΟΔΙΚΑΚΙ – 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΣΕΓΚΟΣ" · RSS · Δημιουργία ιστοσελλίδας Πηλιανίδης Γιώργος · Powered by SCH.gr
web counter