Home » ΝΕΑ, ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ » Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση Διδακτικών Επισκέψεων»

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση Διδακτικών Επισκέψεων»

bus_driverΘεσσαλονίκη:30- 09-2015
Αριθμ. Πρωτ.: 199

ΠΡΟΣ:
Τουριστικά Πρακτορεία

ΚΟΙΝ:
Φ12

 

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση Διδακτικών Επισκέψεων»
Παρακαλούμε όσα ταξιδιωτικά γραφεία επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και να υποβάλλουν τις προσφορές τους σχετικά με μίσθωση λεωφορείου για διδακτική επίσκεψη:

1)Εντός πόλης Θεσσαλονίκης, 2)Εντός Δήμου Παύλου Μελά
3)Θέρμη 4)Λαγκαδά 5)Βεργίνα 6) Ρούπελ 7)Δίον- Λιτόχωρο
8) 3ήμερη επίσκεψη στην Αθήνα στη Βουλή

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ στο γραφείο της Διευθύντριας σε κλειστό φάκελο έως την Παρασκευή 09/10/2015 και ώρα 09:30.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΠΡΟΦΟΡΩΝ Η Επιτροπή Αξιολόγησης των προσφορών θα συνεδριάσει την Παρασκευή 09/10 /2015 και ώρα 09:45 για το άνοιγμα των προσφορών.

Με κάθε προσφορά κατατίθεται από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και Υπεύθυνη Δήλωση ότι διαθέτει βεβαίωση συνδρομής των νομίμων προϋποθέσεων για τη λειτουργία τουριστικού γραφείου, η οποία βρίσκεται σε ισχύ και βεβαίωση καλής εκτέλεσης έργου μεταφοράς για τα λεωφορεία που θα χρησιμοποιηθούν.

Η Δ/ντρια του Σχολείου

Ευαγγελία Μπούτσκου

© 2023 ΠΕΡΙΟΔΙΚΑΚΙ – 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΣΕΓΚΟΣ" · RSS · Δημιουργία ιστοσελλίδας Πηλιανίδης Γιώργος · Powered by SCH.gr
web counter