Home » ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ » Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Την Παρασκευή στις 7/10/2022 το σχολείο μας  γιόρτασε την 9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Μια ημέρα αφιερωμένη στα οφέλη της άσκησης, στα αθλητικά ιδεώδη και στο ευ αγωνίζεσθαι. Γιορτάζοντας την  Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, γιορτάζουμε, κάθε μέρα, την αγάπη για την άθληση, την υγεία, τη ζωή! Υιοθετούμε υγιεινές συνήθειες και υγιείς συμπεριφορές.

Οι μαθητές του σχολείου συμμετείχαν σε διάφορες αθλητικές, καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές  δράσεις. Με την καθοδήγηση των γυμναστών(κ.Νίκο και κ.Φανή) έπαιξαν διάφορα κινητικά παιχνίδια,  χόρεψαν και συμμετείχαν σε αθλοπαιδιές.  Επίσης, ενημερώθηκαν από την σχολική νοσηλεύτρια κ. Γιώτα για τις α΄ βοήθειες, ήρθαν σε επαφή με την ρυθμική γυμναστική μέσα από την καθοδήγηση της κ. Μαρίας (γυμνάστρια του Μακεδονικού συλλόγου Ευκαρπίας), έπαιξαν ψηφιακά αθλητικά παιχνίδια, δημιούργησαν αφίσες στο πνεύμα του αθλητισμού σε συνεργασία με τους δασκάλους και με τους εκπαιδευτικούς των ειδικοτήτων και απόλαυσαν  μια ημέρα γεμάτη κίνηση και δράση..!!Η συμμετοχή και η συνεργασία όλων,  εκπαιδευτικών και μαθητών συνέβαλε στην καλύτερη  οργάνωση της αθλητικής γιορτής.

Μέσα από το παιχνίδι και τις αθλητικές δραστηριότητες μεταδώσαμε το σύνθημα «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ»

© 2023 ΠΕΡΙΟΔΙΚΑΚΙ – 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΣΕΓΚΟΣ" · RSS · Δημιουργία ιστοσελλίδας Πηλιανίδης Γιώργος · Powered by SCH.gr
web counter