Home » ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΑΞΕΩΝ, ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ » Εκπαιδευτική επίσκεψη της Β? τάξης (σχολικό έτος 2014-2015)

Εκπαιδευτική επίσκεψη της Β? τάξης (σχολικό έτος 2014-2015)

Την Παρασκευή 17-10-2014 τα τρία τμήματα της Β? τάξης πραγματοποίησαν την πρώτη εκπαιδευτική τους επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Α.Π.Θ. όπου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα παιδαγωγικό πρόγραμμα με παρουσίαση για τη διατροφή, την αξία των τροφών στην υγεία μας και τις εναλλακτικές επιλογές που μπορούν να μας διασφαλίσουν την ευεξία μας. Η παρουσίαση εντάσσεται στα πλαίσια του σχετικού με τη «Διατροφή» προγράμματος υγείας που εκπονούν τα τμήματα.
Παράλληλα, σε οργανωμένο παιχνίδι με κανόνες και σειρά τα παιδιά χάρηκαν ποικίλες δραστηριότητες στον χώρο του γηπέδου όπου έπαιξαν ποδόσφαιρο, σκυταλοδρομίες και δοκίμασαν τις ικανότητές τους στα άλματα, την ταχύτητα και τον στίβο! Με την πολύτιμη συνεργασία των γυμναστών/τριών συνδυάσαμε όλοι μαζί την άσκηση στην υγεία με τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθε» στον αθλητισμό. Παίξαμε, μάθαμε, συνεργαστήκαμε, αγωνιστήκαμε και βγήκαμε όλοι νικητές από τον αθλητικό στίβο!
Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε το ίδιο καλά και στον στίβο της ζωής!
Η δασκάλα του Β?2
Αθανασία Κυρέζη

DSC_0540 (Αντιγραφή)DSC_0546 (Αντιγραφή)

© 2023 ΠΕΡΙΟΔΙΚΑΚΙ – 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΣΕΓΚΟΣ" · RSS · Δημιουργία ιστοσελλίδας Πηλιανίδης Γιώργος · Powered by SCH.gr
web counter